World class södertälje när gym spelar roll

Är du sugen på gym? Eller är du redan igång med gym men känner dig inte helt nöjd? World class södertälje är ett unikt gym som med innovativ blickvinkel sätter sin alldeles egen stämpel på hur träning kan gestaltas. Det här är en plats där individen får bestämma och utbudet är stort nog för att alla smakriktningar ska bli tillfredsställda.World class södertälje är ett gym för dig som vill ha hög nivå World class södertälje har ett tänk på träning som gör att det sticker ut inom den här branschen, för det har insett att det är olika komponenter tillsammans som utgör gymträning. Om träning ska fungera riktigt bra måste alla komponenter vara på sin topp.

Konceptet från world class södertälje är vinnande

På world class södertälje är tänket runt gym uppdelat i tre områden, nämligen move, mind och work. Här väljer den som tränar på world class södertälje att fokusera på en eller flera av dessa områden och uppnår olika resultat. Mind lägger fokus på att uppnå harmoni mellan kropp och själ och är centrerande träning som ger hållning och muskelstyrka. Move har sitt fokus på rytmik, rörlighet och kondition och är workout inspirerad av olika dansformer som afro, jazz eller funk. Här har du riktigt roligt. Work lägger som namnet säger vikten på att jobba hårt för bättre kondition. Inga komplicerade stegkombinationer, utan rena fysiska utmaningar med högt pulsslag och riktigt mycket svett.

När du tränar på world class södertälje kan du göra det i grupp eller ensam. Utbudet för gruppträning är enormt stort och omfattar en mängd alternativ inom de tre ovan nämnda kategorierna work, mind och move. Om du är intresserad av world class södertälje kan du ta en provträning för att känna in dig på en av alla de gruppträningar som erbjuds. För ett medlemskap kontaktar du klubben för information om vilket slags medlemskap som kommer i fråga för just dig. World class södertälje månar om den personliga kontakten och vill vara ditt gym för dig för en lång tid framöver.